Hoe kan dat nou? – deel 13

Beneden lig je op je eigen plekje op de bank in de woonkamer. De medicatie wordt nu afgebouwd en we gaan kijken hoe je daar op reageert. Al snel val je in slaap. Rust maar lekker uit lief kind, mama is bij je. Ik blijf de hele tijd naast je zitten, lieve Jayme.

We houden de saturatiemeter, je hartslag en je ademhalingsfrequentie in de gaten. Op een gegeven moment zien we dat je toch wel hard aan het werk bent. Papa en ik kijken elkaar aan en we kijken ook naar de verpleegkundigen. We weten het eigenlijk wel. De medicatie wordt weer opgebouwd.

We hopen dat je weer wat rustiger wordt, nu de medicatie weer omhoog gaat. Elke tien minuten krijg je nu een beetje extra. Ik zit naast je en hou je hand vast. Jij ligt nog steeds te slapen. Je bent zo mooi. Zo puur. Je bent echt prachtig.

Nu de medicatie omhoog is, ben je wel wat rustiger. Maat eigenlijk moet je nog steeds heel hard werken. Je saturatie is eigenlijk net op het randje. Ik spreek met de verpleegkundige af dat we de meter uitzetten als je saturatie onder de 85 komt. Dat gebeurt al heel snel. Vanaf nu kijken we gewoon elk uur hoe het met je gaat.

Ik ben helemaal alleen met je in de woonkamer. Papa is met iedereen buiten en de verpleegkundigen zijn in de keuken. Ik kijk even snel op de meter en zie dat je saturatie 77 is. Sh*t. Dit is niet goed. Snel doe ik de meter uit. Ik ga dit gewoon tegen niemand zeggen en dan is er ook niets aan de hand.

Dan komt papa ineens binnen. Hij hoorde het geluid van de saturatiemeter en vraagt wat je waardes zijn. Ik wil het eigenlijk niet zeggen. We zetten de meter aan en je saturatie springt net van 79 naar 80. Hèhè. In elk geval beter dan net. Ik kan weer even ademhalen.

Een uur later zet ik de meter weer aan. Nee nee nee nee nee. Ik kan wel huilen. Je saturatie zit op 67 procent. En ondertussen is je ademhaling omhoog gegaan. Flink omhoog zelfs. Je haalt nu wel 50 keer per minuut adem. Dit is niet goed. Dit is echt niet goed. Ik kan wel huilen.

Ik besluit om naast je te liggen. Ik lig op het schapenvachtje op de bank dicht tegen je aan. Ik heb je handen vast. Ze voelen kouder dan normaal. Ik weet dat dit niet goed is. Ik weet dat het niet meer goed komt. Ik weet dat papa en ik het moeilijkste moeten doen wat we ooit in ons leven gedaan hebben.

We moeten jou loslaten.

Wij moeten nu zo krachtig zijn zoals jij altijd geweest bent. We willen het niet, maar we weten dat we geen keuze hebben. Papa en ik kijken elkaar aan en spreken de woorden tegen elkaar uit. We moeten de kap af doen. We moeten jou los durven laten.

Ik wil het wel besproken hebben met de verpleegkundigen. Zij gaan overleggen met de artsen. Ondertussen laten wij iedereen om de beurt gedag zeggen. Met oma Angie maken we nog een laatste cadeautje open. Het is verschrikkelijk omdat we weten wat er gaat gebeuren. Maar we weten ook dat er geen weg meer terug is.

Als iedereen gedag heeft gezegd, weten wij dat het tijd is. K*t zooi. Ik wil het niet. Maar ik kan niet anders. Ik wil gewoon terug naar vorige week. Laat dit allemaal ophouden en niet nodig zijn. We moeten nu doorzetten. We moeten sterk zijn. We moeten jou los durven laten. Lieve, lieve Jayme. Hoe kan dit nou? Hoe kan dit nou, lieve Jayme?

Papa en ik doen de kap af. Ik neem je op schoot en hou je stevig vast. Langzaam wieg ik je heen en weer terwijl papa en ik voor je zingen. Het is al goed lief kind. Je mag gaan. Je mag je oogjes dichtdoen. Je hebt zo hard gevochten. Je hebt alles gegeven. Het is goed. Papa en mama zijn bij je. We houden zo veel van jou. Zo veel. Allerliefste Jayme.

Jayme Avery, kleine man, grote vriend. Waarom huil je, wat klopt er nu niet. Heb je honger of heb je verdriet. Ben je misschien moe? Doe maar je oogjes toe.

Tags:
74 Reactie's
  • Elvire de Ridder
    Geplaatst op 20:11h, 13 juli

    Ik kan dit echt niet lezen zonder tranen..
    Wat is hij sterk geweest..
    Maar wat een verdriet

  • Fanny
    Geplaatst op 20:11h, 13 juli

    Ahhh super erg om dit zo te lezen.
    ik heb alle delen gelezen zo heftig maar ook zo lief hoe jayme ook op de diertjes af gelopen keer reageerde.Heel veel sterkte met het verlies nogmaals 💖

  • Daan meurders
    Geplaatst op 20:24h, 13 juli

    Zo mooi en puur geschreven. Heel veel sterkte met het verlies van jullie mooi mannetje. ❤️

  • Samantha
    Geplaatst op 20:26h, 13 juli

    Alle delen meegelezen..tranen over me wangen.. wat zullen jullie ontzettend trots zijn op dit ow zo sterke ventje..en wat zijn jullie sterk geweest om hem te laten gaan..heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies..

  • Ilona
    Geplaatst op 20:29h, 13 juli

    Met tranen over mijn wangen zit ik dit te lezen. Wat heeft Jaimy gevochten en wat zijn jullie liefdevolle ouders!
    Een prachtig gezin.
    Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe💙

  • Nicolette
    Geplaatst op 20:30h, 13 juli

    Wat een eindeloze liefde spreekt er uit je woorden..wat zijn jullie krachtig.. en wat een intens verdriet.. Heel veel sterkte gewenst..

  • Marian Schuurmans
    Geplaatst op 20:32h, 13 juli

    Ik zit hier tranen rollen over mijn wangen.
    Wat was jayme een mooi en lief mannetje. En zo sterk en krachtig.
    Wat een gemis voor jullie. Zoveel respect jayme had geen betere ouders Kunnen wensen

  • E
    Geplaatst op 20:43h, 13 juli

    Het allerergste hebben jullie moeten meemaken. Dit is gruwelijk. De lieve schat heeft een veel te korte tijd gehad hier, zo oneerlijk. Hij kon die tijd echter bij geen betere ouders gespendeerd hebben, omringd door zoveel liefde. Woorden schieten tekort..

  • Arinka
    Geplaatst op 20:44h, 13 juli

    💙

  • Barbara rijneveld
    Geplaatst op 20:44h, 13 juli

    Ik lees dit met tranen in de ogen. Net als alle andere delen die ik gelezen heb. Wat krachtig om dit te kunnen opschrijven. Heel veel sterkte

  • Chantal
    Geplaatst op 20:45h, 13 juli

    Slik.. wat een rollercoaster. Hoop en vrees. Zoveel verdriet. Je proeft het in elk stukje van de blog. Enorm veel sterkte om dit verlies te dragen 💛

    Jayme, wat een strijder ben jij! Nu heb je rust, maar wat een verdriet blijft er achter

  • Tante Elselien
    Geplaatst op 20:46h, 13 juli

    Tranen in mn ogen ❤️🎈

  • Jacqueline
    Geplaatst op 20:49h, 13 juli

    Zo bijzonder dat je dit met ons deelt, dank daarvoor, voor het vertrouwen. Wat een mooi kind Jayme en wat intens verdrietig dat jullie afscheid hebben moeten nemen. Wat hebben jullie gevochten….jullie hebben alles gedaan en gegeven….. JAYME zal altijd bij jullie zijn ❤️ liefs Jacqueline xxx

  • Monique
    Geplaatst op 20:49h, 13 juli

    💙

  • Noor
    Geplaatst op 20:50h, 13 juli

    De dapperheid en kracht had Jayme van zijn ouders.
    Met alle delen moet ik zo huilen.
    Het mooie snoetje van Jayme zal nooit vergeten worden.
    Jayme zit ik héél veel harten ❤️

  • Ruth van de Wal
    Geplaatst op 20:54h, 13 juli

    Zo prachtig dat jullie Jayme de regie hebben gegeven. Dat hij thuis, op zijn eigen plekje, dicht bij jullie het leven mocht loslaten. Heel veel respect voor jullie. Zo dicht bij jullie gevoel gebleven, dat geeft hopelijk wat troost. Jayme is voor altijd onderdeel van jullie mooie gezin. Wens jullie veel liefde en nabijheid voor de toekomst.

  • Petra
    Geplaatst op 20:55h, 13 juli

    Heel veel sterkte allemaal met dit enorme verdriet!

  • Arjenne
    Geplaatst op 20:56h, 13 juli

    De tranen stromen over mijn wangen en met een brok in mijn keel lees ik jullie verhaal dat overstroomt van liefde. Hoe onmeetbaar intens verdrietig moet het zijn om je kind dat zoveel puurheid kracht en wijsheid uitstraalde los te laten…….

  • Yvonne Deen
    Geplaatst op 21:01h, 13 juli

    Lieve mama van Jayme, dankjewel voor je verhaal en inderdaad ‘hoe kan dat nou?’
    In de periode dat jullie geld op aan het halen waren zodat Jayme behandeld kon worden heb ik jullie op de voet gevolgd en ik was zo, zo ontzettend blij toen jullie eindelijk naar Hongarije mochten. De tijd daarna ben ik de updates blijven volgen en omdat het allemaal zo vooruit leek te blijven gaan kon ik het langzaam wat meer loslaten emotioneel merkte ik.
    Tot ik op 16 juni ineens aan Jayme dacht en even op de teamJayme website heb gekeken, de berichten daar leken allemaal positief en er stond ook dat de website niet meer geüpdate zou worden, omdat de stichting opgeheven was. Gelukkig alles goed dus met Jayme dacht ik!
    Tot ik een dag later las dat jullie jullie liefste, moedigste strijdertje hebben moeten laten gaan.
    De wereld heeft gevoeld dat er iets veranderde op die 16e juni, hier in Ierland hebben we het ook gevoeld. Dat kan ook niet anders met zo’n bijzonder mensje, hij heeft zoveel mensen geraakt, verenigd, ontroerd, veranderd. Dankjewel lieve Jayme voor wie jij bent geweest en wat jij hebt betekend in de wereld en dankjewel lieve familie van Jayme dat jullie dat met ons hebben willen delen.
    Ik wens jullie alle liefde en sterkte en denk aan jullie, er brandt hier een kaarsje voor jullie lieve jongetje ❤️

  • Karla
    Geplaatst op 21:01h, 13 juli

    Wat hebben jullie Jayme liefdevol laten gaan! Al zijn diertjes bij zich en dan naar zijn eigen plekje op de bank. Zijn lijfje wist het al en wat fijn dat jullie naar hem hebben geluisterd. Zo respectvol, zo liefdevol!

  • Ellen van Dodeweerd-den Hartog
    Geplaatst op 21:03h, 13 juli

    Wat heeft jullie Jayme een strijd gestreden… en hoe…. Wat was hij dapper! Wat een liefde spreekt er uit alle stukjes… met tranen alles gevolgd. Heel veel sterkte in het verwerken van dit onmetelijke verdriet!💙💙💙

  • Daphne Ijzerman - kerkdijk
    Geplaatst op 21:06h, 13 juli

    Zo zo zo verdrietig dat jullie Jayme moesten laten gaan. Hopelijk voelt hij nu de liefdevolle armen van Jezus om zich heen zoals hij ook jullie liefdevolle armen om zich heen voelde.

  • Lenn
    Geplaatst op 21:07h, 13 juli

    ❤️

  • Paulien
    Geplaatst op 21:08h, 13 juli

    Wat een dapper mannetje, jullie Jayme. Maar ook wat een dappere ouders, zeker als liefhebben loslaten betekent.
    Jullie hebben alles gegeven en alles gedaan voor Jayme💙.

  • Varinka
    Geplaatst op 21:09h, 13 juli

    😰😰😰😰😰😰😰

  • Lindsay
    Geplaatst op 21:17h, 13 juli

    Vreselijk…echt vreselijk. Tranen…
    Zoveel respect voor jullie. Ik heb er geen woorden voor. Mooie lieve Jayme 💕

  • Sabrina
    Geplaatst op 21:20h, 13 juli

    Dit sterke mannetje heeft 2 enorm sterke ouders….Wat een verlies, wat een gemis, maar juliie hebben alles, maar dan ook allee gegeven. Jayme mooi sterk mannetje wat ga jij een enorme leegte achterlaten bij iedereen.. maar wat een prachtige herinneringen heb jij in zo korte tijd met papa mamma en je broertje kunnen maken.. Heeeel veel sterkte…

  • Kim
    Geplaatst op 21:21h, 13 juli

    Wat zijn jullie moedige en dappere ouders! Wat is het knap om dit zo voor jullie lieve Jayme te kiezen terwijl je hem nooit wilt laten gaan en altijd bij je wilt houden. Maar hem laten lijden is het laatste wat je wil. Ik zit dit met tranen in mijn ogen te lezen. Wat is het oneerlijk.
    Heel raar misschien, maar ik dacht dat na het krijgen van het medicijn zolgensma het goed zou komen met Jayme. In ieder geval niet dat het zo zou eindigen.😪😪

  • Ans.Peters-Töller
    Geplaatst op 21:26h, 13 juli

    💙💙💙💙

  • Amanda
    Geplaatst op 21:31h, 13 juli

    Uit kiefde gekomen en zeker uit liefde gegaan. Wat een verdriet. Alle delen zijn zo mooi en liefdevol geschreven en ergens hoop je op een andere afloop terwijl de uitkomst al bekend is. Tranen voor jullie mooie mannetje en voor jullie verlies.

    Sterkte

  • Jelly
    Geplaatst op 21:31h, 13 juli

    Wat heftig dit met tranen in de ogen lees ik het en nog een keer.nog steeds niet te bevatten dat je er niet meer bent 😢😢💔💔

  • Nancy
    Geplaatst op 21:39h, 13 juli

    Wat zijn jullie en Jayme toch sterk.
    Wat een rollercoaster en nog steeds zitten jullie er midden in.

    Wat een achtbaan waar geen eind aan komt.

    Maar wat zijn jullie toch een lieve mama en papa , jullie hebben echt alles uit liefde gedaan.

    🦋⭐

  • Nicole
    Geplaatst op 21:54h, 13 juli

    Ik zag op tegen deze blog, zo verdrietig. De vraag blijft onbeantwoord ‘hoe kan dit nou’. Een bijna onmogelijke opgave om je kindje te laten gaan. Maar jullie wisten dat dit het juiste moment was. Denk dagelijks aan jullie, het verdriet en het verlies. Dag lieve, kleine, sterke mannetje.

  • Nicole
    Geplaatst op 21:54h, 13 juli

    Ik zag op tegen deze blog, zo verdrietig. De vraag blijft onbeantwoord ‘hoe kan dit nou’. Een bijna onmogelijke opgave om je kindje te laten gaan. Maar jullie wisten dat dit het juiste moment was. Denk dagelijks aan jullie, het verdriet en het verlies. Dag lieve, kleine, sterke mannetje.

  • Desiree
    Geplaatst op 21:55h, 13 juli

    Zo pijnlijk, een nachtmerrie, maar wat een droom aan liefde. Lieve yayme, droom fijn waar alle liefde voor jou is en waar jij met jouw liefde mooie tekens achterlaat voor iedereen die dichtbij jou is.

  • Josine burgel
    Geplaatst op 22:13h, 13 juli

    Oh wat heftig die pieken en dalen in hoop en vrees. Wat een moeilijke keuze en wat een onbeschrijfelijk verdriet, ik heb meegehuild, voor wat het waard is. Het spijt me zo voor jullie en Jayme. Ik wens jullie alle liefs en kracht toe ♡ wat een gemis

  • Joy Giphart
    Geplaatst op 22:31h, 13 juli

    Wat een verdriet voel ik…..voor Jayme , voor jullie , voor Jonna , voor iedereen die hem lief had , en wat bewonder ik jullie kracht, ik had jullie allemaal zoveel meer gegund , ik was zo blij dat het het bedrag toen was gehaald , dat Jayme eindelijk het medicijn kreeg , dat Jayme bij jullie kon blijven en kon opgroeien…heel veel sterkte , en Jayme blijft voor altijd in mijn hart💙

  • Erica Smits-Dijksman
    Geplaatst op 22:37h, 13 juli

    Wat een verdriet……niet in woorden uit te drukken! Heel veel sterkte samen!

  • Nicole van Houwelingen
    Geplaatst op 23:44h, 13 juli

    Tranen rollen over mijn wangen. Verschrikkelijk als je je kind moet laten gaan. Er is geen groter verlies dan dit. En wat een vechtertje zeg jullie kleine man. Iedereen nog even verbazen. Een held. Jullie held.

  • Heinze en Tineke
    Geplaatst op 01:49h, 14 juli

    Wat een ENORM verlies en verdriet…❤️❤️❤️❤️

  • Wil
    Geplaatst op 02:15h, 14 juli

    Wat hebben jullie het goed gedaan, zoveel liefde, maar jeetje ook zoveel pijn en verdriet. Heel veel sterkte 💖

  • Stefanie
    Geplaatst op 04:20h, 14 juli

    Mijn moederhart huilt voor jullie lieve Jayme. Wat is hij sterk geweest. En wat hebben jullie een moedig besluit genomen toen jullie voelde dat het genoeg was geweest.
    Heel veel sterkte met dit immens groot verdriet en leegte die er nu is💙

  • Melissa
    Geplaatst op 04:37h, 14 juli

  • Anja Mik
    Geplaatst op 04:45h, 14 juli

    Alleen maar liefde voor jullie mooie, dappere en sterke kind…wat een verdriet voor jullie om hem los te moeten laten, maar zoals je schrijft….je kan niet anders❤️❤️

  • Karin
    Geplaatst op 05:09h, 14 juli

    💙🌟 ik wilde het laatste deel niet lezen wetende wat er ging komen. Lieve mooie sterke Jayme wat ben jij speciaal❤️ lieve Arwen Jeffrey Jonna wat zijn jullie sterk om Jayme los te laten. Zoveel respect voor jullie ❤️

  • Sanne
    Geplaatst op 05:20h, 14 juli

    Wat een verdriet 💔

  • Leonie
    Geplaatst op 05:56h, 14 juli

    ♥️

  • Anz
    Geplaatst op 06:05h, 14 juli

    Jullie hebben hem de mooiste 3 jaren gegeven die een kindje kan wensen. Pracht ouders, dapper mannetje. ❤️

  • Britt
    Geplaatst op 06:09h, 14 juli

    Lieve lieve lieve Jayme, zo sterk. En lieve, lieve, lieve papa en mama net zo sterk. Zo liefdevol ❤️💫

  • M.
    Geplaatst op 06:45h, 14 juli

    Wat een intens verdriet. Veel sterkte en kracht gewenst 💖

  • Ingrid van Kessel
    Geplaatst op 06:45h, 14 juli

    We wisten hoe t zo gaan. Maar toch zit ik te snikken.

    T draait niet altijd om eerlijk of oneerlijk t draait niet altijd om begrijpen

    Ik wens jullie kracht en liefde

  • Cindy Pouw
    Geplaatst op 07:22h, 14 juli

    Tranen stromen. Wat een enorm onbaatzuchtig geschenk voor Jayme dat het jullie is gelukt om hem zo in rust en vol Liefde veilig in jullie armen te laten gaan. Jayme heeft het allerbeste plekje gekozen om geboren te worden. Jullie zijn er altijd en volledig voor hem geweest. Hij zal altijd gemist en geliefd blijven. Dank je wel voor het delen van jullie mooie Jayme met ons. Zoveel sterkte en liefs ❤️

  • Emilie
    Geplaatst op 09:19h, 14 juli

    Wat bijzonder dat je ons in je blogs mee hebt genomen in de laatste dagen van Jayme. De warmte en liefde straalt er vanaf. Wat hebben jullie een liefdevolle veilige omgeving gecreëerd voor hem. Daar kan ik alleen maar heel veel respect voor hebben.
    Ik hield het niet droog de laatste paar zinnen omdat je weet wat er komt. Ik vind het zo bijzonder dat jullie hem in alle liefde hebben laten gaan. Die liefde en veiligheid heeft hij zeker gevoeld en meegenomen op reis. . Al weet ik ook zeker dat hij altijd bij jullie zal blijven.

    Heel veel sterkte en kracht gewenst 🍀❤🕯

  • Oma Beppie
    Geplaatst op 10:51h, 14 juli

    Heel veel tranen rollen ook hier. Wat hebben jullie hem ondanks het grote verdriet met veel Liefde laten gaan. Ik weet zeker dat Jayme die Liefde ook gevoeld heeft terwijl hij op je schoot zat. En jullie zo nauw verbonden waren met elkaar. Lieve Jayme Rust Zacht. 🌹En jullie als ouders heel Kracht – Sterkte en Liefde voor elkaar 💙💕om dit grote verlies een plaatsje te geven. Neem er de tijd voor en probeer zoveel mogelijk te praten over hem. 💝🥰💐

  • Jantine
    Geplaatst op 11:55h, 14 juli

    Wat heftig om alles te lezen, waar jullie doorheen zijn gegaan. Wat is Jayme dapper geweest. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Jullie zijn prachtouders, en Jonna een prachtig broertje 💙

  • Sonja Elsing
    Geplaatst op 12:20h, 14 juli

    Tranen rollen over mijn wangen, wat een kracht heb je om dit allemaal met ons te delen.
    Jayme heeft 3 prachtige jaren gehad met veel liefde en plezier, met zulke lieve ouders tot het laatste moment van zijn jonge leventje.
    Foto’s spreken boekdelen, wat een mooi mannetje met zijn mooie ogen en prachtige haren. Bij hem straalde ook de liefde en tevredenheid van zijn gezicht.
    Lieve Jayme rust zacht.
    Een hele diepe buiging voor de ouders, heel veel sterkte toegewenst. ❤😥

  • Fokaline
    Geplaatst op 12:29h, 14 juli

    Even geen woorden voor, te heftig. Jullie liefde is zo enorm om hem los te kunnen laten.

  • Therese Proto
    Geplaatst op 12:49h, 14 juli

    Lieve lieverds.. wat een verdriet en wat een liefde.. in liefde en uit liefde met liefde.. ❤️

  • Angela
    Geplaatst op 13:35h, 14 juli

    Zo bijzonder en mooi, zo jong en dan al weten dat je afscheid moeten nemen en het leven moet verlaten. Het contact tussen moeder en kind is zo sterk, dat bewijst maar weer dat jij haarfijn hebt aangevoeld dat het niet meer goed ging en jullie hem moesten loslaten en hij jullie! Met tranen heb ik je blogs gelezen, dank je wel voor het delen. Ik hoop dat je ooit je prachtige verhalen kunt teruglezen en het je helpt met het leven op deze aarde.
    ❤️💖💔

  • Desiree
    Geplaatst op 14:30h, 14 juli

    Tranen.. intens verdrietig. Jullie strijder, jullie strijders, heeft en hebben vele harten geraakt.

  • Sandy Goossens
    Geplaatst op 17:44h, 14 juli

    Tranen springen in mijn ogen. Wat is dit heftig, wat een hel om dit mee te moeten maken.

  • Lieke
    Geplaatst op 17:56h, 14 juli

    Heel veel liefde en kracht voor jullie! ♡

  • Carola
    Geplaatst op 17:57h, 14 juli

    Jayme zal.zeker trots zijn op hoe jullie dit allemaal gedaan hebben en nog steeds doen. Respect 💙

  • José
    Geplaatst op 18:49h, 14 juli

    Dit moet de moeilijkste beslissing van jullie leven zijn geweest!!! Hoe dan, je kind los laten?! 😡😢 Je moet wel heel veel kracht en liefde hebben om dit te kunnen!! Mijn moederhart huilt,ook voor jullie ❤️ Respect 🦋

  • Richelle Jasper
    Geplaatst op 19:04h, 14 juli

    Alleen maar liefde..

  • Yvonne Deen
    Geplaatst op 20:17h, 14 juli

    Lieve mama van Jayme, dankjewel voor je verhaal en inderdaad ‘hoe kan dat nou?’
    In de periode dat jullie geld op aan het halen waren zodat Jayme behandeld kon worden heb ik jullie op de voet gevolgd en ik was zo, zo ontzettend blij toen jullie eindelijk naar Hongarije mochten. De tijd daarna ben ik de updates blijven volgen en omdat het allemaal zo vooruit leek te blijven gaan kon ik het langzaam wat meer loslaten emotioneel merkte ik.
    Tot ik op 16 juni ineens aan Jayme dacht en even op de teamJayme website heb gekeken, de berichten daar leken allemaal positief en er stond ook dat de website niet meer geüpdate zou worden, omdat de stichting opgeheven was. Gelukkig alles goed dus met Jayme dacht ik!
    Tot ik een dag later las dat jullie jullie liefste, moedigste strijdertje hebben moeten laten gaan.
    De wereld heeft gevoeld dat er iets veranderde op die 16e juni, hier in Ierland hebben we het ook gevoeld. Dat kan ook niet anders met zo’n bijzonder mensje, hij heeft zoveel mensen geraakt, verenigd, ontroerd, veranderd. Dankjewel lieve Jayme voor wie jij bent geweest en wat jij hebt betekend in de wereld en dankjewel lieve Arwen dat jullie dat met ons hebben willen delen.
    Ik wens jullie alle liefde en sterkte en denk aan jullie, er brandt hier een kaarsje voor jullie lieve jongetje ❤️

  • Kim
    Geplaatst op 20:48h, 14 juli

    Geen woorden.. 💙💙 Heel veel liefde en kracht voor jullie! 💙💙

  • Iris Liemburg
    Geplaatst op 21:31h, 14 juli

    ❤️

  • Charlotte
    Geplaatst op 21:35h, 14 juli

    Tranen in mijn ogen. Geen woorden, zoveel respect! Wat een liefde❤️wat een prachtkind! Alle kracht, alle troost, alle liefde toegewenst.

  • Nadine
    Geplaatst op 06:01h, 15 juli

    Geen woorden voor…..wat een kracht hebben jullie en zo liefdevol! Enorm veel sterkte! 🙏🏼

  • Petra de Putter
    Geplaatst op 06:04h, 15 juli

    Hartverscheurend 😢
    Zoveel respect voor jullie, alleen maar geluisterd naar Jayme en jullie gevoel gevolgd.
    Heel veel sterkte ❤️

  • Noor Spruyt
    Geplaatst op 12:39h, 15 juli

    Prachtig geschreven, die hartverscheurende dat. Tranen rolden naar beneden bij het lezen. Wat een ongelofelijke kracht maar ook pijn voel ik bij jullie.. heel veel sterkte. 💪🏻❤❤❤🤍

  • Tamara
    Geplaatst op 16:59h, 15 juli

    Als een ✨️ aan de hemel en een 😇 zal Jayme stralen,wat een liefde lees ik❤️ heel heftig wat jullie mee hebben gemaakt

    Wens jullie heel veel sterkte en kracht toe🌹🫂💜

  • Marijke Heesemans
    Geplaatst op 17:41h, 15 juli

    Ik heb net alle blogs gelezen. Wat een intense liefde voor Jayme hebben jullie laten zien. Wat een fantastisch dapper kind was Jayme. Jullie liefde voor hem en elkaar is voor eeuwig! Ik wens jullie en Jonna heel veel sterkte.

Geef een reactie