Photo

Je leven in beeld. Gewoon zoals je bent. Op een plek waar jij je het fijnst voelt. Ik leg graag die momenten vast voor je.

Als er één ding is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is het dat je moet genieten van alle kleine geluksmomentjes die het  leven je te bieden heeft. Ik leg graag die momenten vast die zo normaal maar zo bijzonder zijn. Het leven. Zo zorg ik ervoor dat jouw mooiste herinneringen tastbaar worden. Om die reden heb ik ‘Een dag uit het leven van…’ ontworpen. Bij deze shoot loop ik mee in jouw dag en leg ik die momenten vast waar jij later de mooiste herinneringen aan zult hebben.

 

Wanneer het leven anders loopt dan je van te voren had gehoopt. Ook dan ben ik er voor jou. Om die momenten vast te leggen.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van levend verlies en rouw, weet ik wat foto’s kunnen betekenen in het proces van heling. Juist daarom biedt ik ook de mogelijkheid aan om  de droevige momenten van afscheid nemen vast te leggen. Je kunt mij dus boeken voor ‘Een dag uit het leven van…’ tijdens het proces van afscheid nemen, voor afscheidsceremonies en uitvaarten en ook voor herdenkingsbijeenkomsten. 

 

Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

Kijk voor meer van mijn werk op mijn Instagram account:  @portretfotografie_arwenadinda. Heb je nog vragen? Stuur mij dan een bericht op Instagram of Facebook, of stuur een e-mail naar info@arwenadinda.com.

 

Fotoshoot op locatie naar keuze
De mooiste foto’s maak je op een plek waar jij je het fijnst voelt. Ik overleg dus graag van te voren over de perfecte locatie voor een fotoshoot. Heb je zelf geen locatie in gedachten? Geen probleem! Er zijn genoeg prachtige plekken in Nederland om een fotoshoot te doen!

 

Je betaalt één vaste prijs en krijgt alle foto’s in een mooie galerij. Zo kan je alle foto’s downloaden op jouw eigen apparaten.
Om het makkelijk en overzichtelijk te houden, krijg je van mij alle foto’s die ik geslaagd genoeg vind. Geen gedoe dus met verschillende pakketten, foto’s uitkiezen en nabestellen (met daarbij extra kosten). Jij betaalt gewoon één vaste prijs en weet daardoor waar jij aan toe bent. De foto’s krijg je digitaal geleverd in een prachtige galerij. Vanuit daar kun je ze downloaden in hoge én lage resolutie. Zo heb je op al jouw apparaten de foto’s die je digitaal wilt, maar heb je ook de juiste kwaliteit wanneer je foto’s wel wilt afdrukken.

 

Natuurlijk zijn er uitzonderingen en kan ik altijd iets extra’s aanbieden.

Zo kan ik een luxe fotoalbum voor je samenstellen, zodat jij jouw herinneringen ook in een fysiek document hebt en altijd in kunt kijken. Vooral voor bijzondere momenten is het begrijpelijk dat je kiest voor deze extra optie. De prijzen voor een fotoalbum zijn compleet afhankelijk van jouw wensen. Dit bespreken we tijdens het gesprek dat we voeren voor (en eventueel na) de fotoshoot.

 

Wat die kosten dan precies zijn? En of ik écht op alle locaties in Nederland een fotoshoot kom doen?

Voor een fotoshoot van ‘Een dag uit het leven van…’ neem ik ongeveer een uur de tijd. En ook de gemiddelde portretfotografie duurt ongeveer 60 minuten. Afscheidsfotografie duurt zolang de ceremonie duurt en ik gewenst ben om herinneringen vast te leggen. Ik reken dan ook een vaste prijs per uur van 222,- euro inclusief btw. Wil je korter dan één uur boeken? Dat kan in overleg. Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 30 km vanaf Rijswijk ZH, daarbuiten 0,35 cent per km.