Gaja olifantjes

Dankbaar ben ik dat wij vanuit Gaja’s naam een geweldig project zijn gestart: Doosje vol Stilte. Deze doosjes zullen aan ouders geschonken worden die een baby hebben verloren voor, tijdens of kort na de geboorte. We zijn dit project gestart voor de NICU van het LUMC, maar mijn droom is dat we zo uit kunnen breiden om nog veel meer ouders te bereiken. Juist omdat wij weten hoe het is om met een leeg hart en lege handen naar huis te moeten.

Een van de onderdelen van het Doosje vol Stilte is het prachtige Gaja olifantje. De naam Gaja betekent olifant en voor ons staan deze olifantjes dus écht symbool voor onze lieve baby Gaja. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor het prachtige ontwerp en de vele vrijwilligers die de Gaja olifantjes vol liefde maken. In elke Doosje vol Stilte komt een handgemaakt olifantje, ter herinnering aan niet allen Gaja, maar alle kindjes die er niet mochten zijn.

Wil jij ook helpen met het maken van de Gaja olifantjes? Hier vind je de link naar de Instagram pagina van de ontwerper. Ook heb ik in deze blog het patroon en de DIY die zij heeft gemaakt bijgevoegd. Heb je de mogelijkheid tot eigen materiaal en verzendkosten, heel graag! Want dit project draait op vrijwilligers en op donaties. Lukt één van de twee niet, maar wil je wel meehelpen? Stuur mij dan een DM op mijn Instagram, of mail mij op info@arwenadinda.com.

Naar verwachting zullen de eerste Doosjes vol Stilte in september worden uitgereikt aan het LUMC. Dan zullen de Gaja olifantjes ook te koop zijn, om zo geld op te halen voor dit prachtige project. We hopen op deze manier nog veel meer ouders te kunnen steunen.

DOWNLOAD hier het patroon (PDF).

1 Reactie
  • Ankie
    Geplaatst op 06:45h, 20 juli

    Heel Mooi Zo Bijzonder

Geef een reactie