Het Geschenk

april 14, 2021

Wat doe je als je een prachtig geschenk krijgt midden in de meest intense periode van je leven? Een periode waarin je eigenlijk geen ruimte hebt voor nieuwe dingen. Geen ruimte voor onzekerheden.

Wat doe je als al je aandacht naar iets anders gaat en dat je dit ook niet anders zou willen? Omdat dat andere een ander prachtig geschenk is. Degene die je voor het eerst moeder maakte en aan wie je je hart hebt gegeven. Je hartje. Je alles.

Wat doe je als je vertrouwen en geloof wil hebben in een goede afloop? Vertrouwen dat alles goed komt. Dat alles bestemd is. Dat je datgene op je pad krijgt wat voor jou bedoeld is. Dat jij precies dat krijgt waar je in gelooft en wat je aankan.

Wat doe je als je dicht bij jezelf wilt blijven zonder je te laten beïnvloeden door de angsten van anderen? Angsten voor dat wat ook zou kunnen gebeuren. Dat wat al eens eerder gebeurd is. Angsten voor onzekerheden die je leven beheersen.

Het antwoord is simpel. Je omarmt het geschenk. Je vertrouwt op het universum. Je gelooft in positiviteit. Je houdt het dicht bij je zelf. Je houdt het klein.

Wees welkom klein wonder. Uit liefde geboren. Vol liefde ontvangen.

Jonna Rover, het broertje van Jayme.
Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie